MIĘSA WIEPRZOWE:
boczek wieprzowy b/ż, boczek łuskany, boczek peklowany, golonko wieprzowe przednie, golonko wieprzowe tylne, golonko peklowane przednie, golonko peklowane tylne, golonko w siatce peklowane, głowy wieprzowe, karczek wieprzowy, karczek wieprzowy b/kości, karczek peklowany, końcówki z żeber, kości paluszki, kości z karczku i schabu, mięso gulaszowe wieprzowe, mięso z szynki extra plastry, mięso z szynki extra, mięso z szynki kita, nogi wieprzowe, ogony wieprzowe, polędwiczki wieprzowe, schab wieprzowy, schab b/k, schab b/k peklowany, słonina płaty, słonina mielona, szynka peklowana, łopatka b/k extra, łopatka b/k handlowa, łopatka peklowana, żeberka wp I, żeberka wp II
MIĘSA WOŁOWE:
antrykot, ligawa, mostek woł, mięso gulaszowe woł, mięso woł extra, mięso woł extra plastry, ogon woł, polędwica woł, pręga woł b/k, rostbef, łopatka woł b/k, żebra wołowe
PODROBY:
flak świeży, nerki wp, ozory wołowe, ozory wołowe peklowane, ozory wieprzowe, płuca wieprzowe, serca wieprzowe, serca woł, wątroba wieprzowe
DRÓB:
kurczak, udka, pierś z kurczaka, podudzia, skrzydełka, korpus, żołądki, wątróbka
MIĘSO INDYCZE:
indyk (na zamówienie), udziec, podudzie, skrzydła, żołądki, watróbka, serca