Kiełbasa Dziadka Antoniego
Kiełbasa dziadka Antoniego jest wyrabiana według starej receptury od 1937 roku.Niezmieniona, receptura jest najlepszą gwarancją smaku. Dodawane przyprawy takie jak sól, pieprz i czosnek niedzwiedzi podkreślają naturalny smak kiełbasy. W składzie nie znajdziemy konserwantów i wzmacniaczy smaku.
waga : (+/- 0,50 kg)
Warunki przechowywania: Produkty sprzedajemy w opakowaniu próżniowym. Wędliny domowe należy przechowywać w warunkach chłodniczych, temperaturze: 2 – 7 st. C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 48godzin.
Proces produkcji odbywa się z wykorzystaniem rzemieślniczych metod. Ze względu na to, że każdy kawałek mięsa jest inny, każda naturalna osłonka ma różną grubość,
nie ma możliwości wytworzenia dwóch identycznych produktów.
Właśnie dlatego nasze wędliny domowe mogą być w rzeczywistości lżejsze lub cięższe (+/- 10%).
Wygląd produktów: Przedstawione na zdjęciach produkty mają charakter poglądowy. Ze względu na to, że nasze wyroby produkujemy jak domowe wędliny, produkty nigdy nie wyglądają tak samo.
Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Tomaszny s.c. 44-300 Wodzisław Śl. ul.Ks. Konstancji 16
SKŁAD : mięso wieprzowe, sól, przyprawy, cukry (glukoza), czosnek niedzwiedzi.
100g produktu otrzymano ze 100g mięsa wieprzowego.
Wartość odżywcza w przeliczeniu na 100 g produktu
Alergeny: Ze względu na to, że w naszej masarni używane są produkty takie jak: GLUTEN, SOJA, SELER, produkt ten może zawierać ich śladowe ilości.
Wartość energetyczna 811 kJ/195 kcal
tłuszcz 13,0g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone 5,2g
węglowodany 1,1g
w tym
cukry 0,6g
białko 19,0g
sól 1,8g
Klient: Ad...ki, data zakupu 25-04-2024 15:43
Klient: Wo...ba, data zakupu 24-04-2024 11:58