OPIS : Kiełbasa Jałowcowa swój charakterystyczny aromat zawdzięcza jałowcowi, którego „leśny” zapach nadaje temu produktowi wyjątkowy smak i zapach.
pakowane vac (0,50 kg)
Warunki przechowywania: Produkty sprzedajemy w opakowaniu próżniowym. Wędliny domowe należy przechowywać w warunkach chłodniczych, temperaturze: 2 – 7 st. C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 48godzin.
Proces produkcji odbywa się z wykorzystaniem rzemieślniczych metod. Ze względu na to, że każdy kawałek mięsa jest inny, każda naturalna osłonka ma różną grubość,
nie ma możliwości wytworzenia dwóch identycznych produktów.
Właśnie dlatego nasze wędliny domowe mogą być w rzeczywistości lżejsze lub cięższe (+/- 10%).
Wygląd produktów: Przedstawione na zdjęciach produkty mają charakter poglądowy. Ze względu na to, że nasze wyroby produkujemy jak domowe wędliny, produkty nigdy nie wyglądają tak samo.
Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Tomaszny s.c. 44-300 Wodzisław Śl. ul.Ks. Konstancji 16
Skład: mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, przyprawy, GORCZYCA, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, rybonukleotydy disodowe, hydrolizat białka SOJOWEGO substancja konserwująca: azotyn sodu, aromat dymu wędzarniczego.
100g produktu otrzymano z 97g mięsa wieprzowego
i 13g mięsa wołowego
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 1033 kJ/248 kcal
tłuszcz 18,0 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone 7,7 g
węglowodany 1,3 g
w tym
cukry <0,5 g
białko 20,0 g
sól 0,5 g
Alergeny: Ze względu na to, że w naszej masarni używane są produkty takie jak: GLUTEN, SOJA, SELER, produkt ten może zawierać ich śladowe ilości.
Klient: Pa...ła, data zakupu 28-04-2024 12:07
Klient: My...yn, data zakupu 27-04-2024 21:34
Klient: My...yn, data zakupu 27-04-2024 21:29